dimarts, 18 de desembre del 2007

Avui estic trist

El ser humà es una màquina molt complexa, i jo, encara ho sóc més. Em costa expresar els meus sentiments i, molts cops fins i tot entendre'ls. No saber-te expresar es xungo i no entendre't a tu mateix encara més, perquè la veritat, es que tot plegat no et deixa excempt de sentir. Avui puc afirmar que estic trist. Si, ja ho ser, aníma't i tot això, però el que tinc clar es que estic trist. Tinc un sentiment definit i, en el meu cas, això ja és molt. Així que em quedo amb ell, sentint tot el que he de sentir.

A vegades quan estàs perdut, tens ganes trencar amb tot, com de tornar a començar i intentar estar més atent amb un mateix, per entendre't millor, perquè et sembla que el punt en el que estàs no arribaràs a entendre'l mai.

Molts cops les cançons em transmeten sensacions, serà per això que m'agrada la música, m'ajuda a experimentar sentiments, sensacions. Avui un parell de cançons de SOBER - ARREPENTIDO



I SOBER - HOMBRE DE HIELO

3 comentaris:

Terra ha dit...

T'entenc, no sóc tan complexa com tu però t'entenc. A vegades pot costar definir perquè s'està bé o malament, perquè tot es resumeix en sentir-te d'una d'aquestes maneres, llavors matises. Tu estàs malament avui xq et sents trist, has pogut definir aquest sentiment q ja és.
Penso que és bo escoltar-nos a nosaltres mateixos per poder-nos entendre i conèixe'ns. Ara, no sé si cal trencar amb tot.

No podia estar més d'acord amb tu en el que has dit de la música.
Arrepentidooooo...sin un motivo que me hagaaaa...jejej Què, fem un SingStars? Érem superestrellas no? La segona cançó no la coneixia, m'ha agradat, jo també en conec un que de vegades és un home de gel.

Va, anima't! encara q sigui més fàcil de dir q de fer. I perdó pel cometari-post!

Striper ha dit...

A vegades no sabem per que estem malament,pero de vegades no ens ho volem dir per no obrir mes la ferida.

Boira ha dit...

:'(